Natuurlijk kan je steeds inloggen op Halito! en de realtime gastenlijst bekijken, maar je kan er ook voor kiezen notificaties te ontvangen van iedere nieuwe, gewijzigde en/of afgewezen registratie.

1. Ga naar ‘Meldingen’
  2. Onder ‘Mijn meldingen’ kies je welke melding(en) je wenst te ontvangen
  3. Klik op de button ‘Opslaan’

Handige tip!
Je kan ook meldingen instellen die naar een ander e-mailadres worden gestuurd, bijvoorbeeld een centrale mailbox of het e-mailadres van de event manager.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 4 november 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.