Kan ik een notificatie ontvangen van nieuwe registraties?

Je kan natuurlijk steeds inloggen op Halito! en de real-time gastenlijst bekijken, maar je kan er ook voor kiezen notificaties te ontvangen van iedere nieuwe, gewijzigde en/of afgewezen registratie.
  1. Ga naar Settings > Meldingen
  2. Onder Mijn meldingen activeer je welke melding(en) je wilt ontvangen
  3. Klik op de button Opslaan
Handige tip!
Je kan ook meldingen instellen die naar een ander e-mailadres worden gestuurd, bijvoorbeeld een centrale mailbox of het e-mailadres van een event manager.

Laatste aanpassing

15 juli 2021