De gegevens van een gast kunnen door de gast zelf en door een gebruiker worden gewijzigd. Van elke wijziging wordt bijgehouden wie deze uitvoert, op welke datum en tijd en welke gegevens zijn aangepast. Deze historiek raadpleeg je op de volgende manier:

1. Ga naar Registreren > Gastenlijst
  2. Zoek de gast waarvan je de wijzigingen wilt raadplegen
  3. Klik op voor de naam van de gast
  4. De historiek van alle wijzigingen vind je in de kolom ‘Historiek’
  5. Klik op voor de wijziging die je nader wilt bekijken
  6. In een popup-venster worden de wijzigingen weergegeven
  7. Klik op om het popup-venster te sluiten

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 28 september 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.