Hoe zoek ik informatie over een gast op?

Eén gast opzoeken

1. Ga naar Gasten > Gastenlijst
  2. Typ in het zoekvenster de naam of e-mailadres
  3. Automatisch wordt gezocht naar gegevens die overeenkomen
  4. Klik op voor de naam van de gast om de details van de registratie te bekijken

Alle gasten opzoeken die voldoen aan een criterium

1. Ga naar Gasten > Gastenlijst
  2. Selecteer één of meerdere selectiecriteria en klik op de button Zoeken
Handige tip!
Om snel te zoeken in de gastenlijst helpt het om gebruik te maken van de keuzeopties die je vindt onder Lijst:
  • Genodigden: alle gasten met status Uitgenodigd en Niet uitgenodigd
  • Registraties: alle gasten met status Bevestigd en Voltooid
  • Annuleringen: alle gasten met status Afgewezen en Geannuleerd

Laatste aanpassing

14 juli 2021