Eén gast opzoeken

1. Ga naar ‘Gastenlijst’ > ‘Gasten’
  2. Typ in het zoekvenster de naam of e-mailadres
  3. Automatisch wordt gezocht naar matchende gegevens in de database
  4. Klik op voor de naam van de gast om de details van de registratie te bekijken

Alle gasten opzoeken die voldoen aan een criterium

1. Ga naar ‘Gastenlijst’ > ‘Gasten’
  2. Selecteer één of meerdere selectiecriteria en klik op de button ‘Zoeken’

Handige tip!
Om snel te zoeken in de gastenlijst helpt het om gebruik te maken van de keuzeopties die je vindt onder 'Lijst':
    • Genodigden: alle gasten met status ‘Uitgenodigd’ en ‘Niet uitgenodigd’
    • Registraties: alle gasten met status ‘Bevestigd’ en ‘Voltooid’
    • Annuleringen: alle gasten met status ‘Afgewezen’ en ‘Geannuleerd’

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 5 november 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.