Hoe zoek ik gasten op die hun registratie niet hebben afgerond?

Gasten die hun registratie niet hebben afgerond hebben de eerste stap in het registratieformulier doorlopen, maar zijn later afgehaakt. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren omdat factuurgegevens opgevraagd moeten worden.
  • Ga naar Gasten > Gastenlijst
  • Selecteer in het zoekvenster onder Status de status Bevestigd
  • Klik op de button Zoeken
Handige tip!
Stuur gasten die hun registratie nog niet hebben afgerond een e-mailcampagne met een call-to-action om de registratie te vervolledigen:
  1. Voeg een e-mailcampagne toe voor Registraties en plaats daarin een link of button om de registratie te beheren
  2. Verzend de e-mailcampagne naar de Volledige lijst met de status Bevestigd

Laatste aanpassing

15 juli 2021