Als gebruiker is het mogelijk de registratie (of gegevens) van een gast aan te passen. Je doet dit als volgt:

1. Ga naar Registreren > Gastenlijst
  2. Zoek de gast waarvan je de registratie wilt wijzigen
  3. Klik op voor de naam van de gast
  4. Klik op de button ‘Wijzigen’
  5. Wijzig de gewenste gegevens
  6. Klik op de button ‘Bevestigen’

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 3 november 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.