Hoe verwijder ik één of meerdere gasten?

In bepaalde situaties is het handig één of meerdere gasten te verwijderen uit de gastenlijst, bijvoorbeeld collega's die de registratie- en communicatieflow hebben getest.

Verwijder één gast

1. Ga naar Gasten > Gastenlijst
  2. Zoek de gast op die je wilt verwijderen
  3. Klik op voor de naam van de gast
  4. In het popup-venster dat verschijnt bevestig je de actie door te klikken op de button Bevestigen

Verwijder meerdere gasten tegelijk

1. Ga naar Gasten > Gastenlijst
  2. Selecteer de gasten die je wilt verwijderen
  3. Klik op Verwijderen, dat bovenaan de gastenlijst wordt getoond
  4. In het popup-venster dat verschijnt bevestig je de actie door te klikken op de button Bevestigen

Verwijder alle gasten

1. Ga naar Gasten > Gastenlijst
  2. Selecteer het aanvinkvak boven alle gasten, zodat alle gasten worden geselecteerd
  3. Klik op Verwijderen, dat bovenaan de gastenlijst wordt getoond
  4. In het popup-venster dat verschijnt klik je op de button Alles
Goed om te weten!
Het verwijderen van een gast kan niet ongedaan worden gemaakt en bovendien verlies je de volledige historiek. Organiseer je een betalend event, dan kan een factuur niet meer worden aangepast of gecrediteerd als een gast is verwijderd. Daarom is het vaak verstandig om de registratie van een gast te annuleren in plaats van de gast te verwijderen.

Laatste aanpassing

23 juli 2021