Eén gast verwijderen

1. Ga naar ‘Gastenlijst’
  2. Zoek de gast op die je wilt verwijderen
  3. Klik op voor de naam van de gast
  4. In het popup-venster dat verschijnt bevestig je de actie door te klikken op de button ‘Bevestigen’

Meerdere gasten tegelijk verwijderen

1. Ga naar ‘Gastenlijst’
  2. Selecteer de gasten die je wilt verwijderen
  3. In een popup-venster wordt het aantal geselecteerde gasten weergegeven met daarbij de keuzemogelijkheid ze te verwijderen
  4. In het popup-venster dat verschijnt bevestig je de actie door te klikken op de button ‘Bevestigen’

Alle gasten verwijderen

1. Ga naar ‘Gastenlijst’
  2. Selecteer het aanvinkvak boven alle gasten, waardoor alle gasten worden geselecteerd
  3. In een popup-venster wordt het aantal geselecteerde gasten weergegeven met daarbij de keuzemogelijkheid ze te verwijderen
  4. In het popup-venster dat verschijnt klik je op de button ‘Alles’

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 4 november 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.