Hoe schakel ik de uniciteit uit?

Het uitschakelen van de uniciteit op basis van het e-mailadres is mogelijk. Hierdoor kan er met éénzelfde e-mailadres meermaals geregistreerd worden.

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Velden
  2. Klik op het ✏️ bij het e-mailveld
  3. Vink bij Instellingen ‘Waarde moet uniek zijn’ uit
  4. Klik op de button ‘Opslaan’

Handige tip!
Door de uniciteit uit te schakelen kan het voorkomen dat een gast meerdere malen in de gastenlijst voorkomt omdat die enerzijds werd geïmporteerd en anderzijds registreerde via een open formulier. Daardoor stuur je mogelijk een herinnering naar iemand die reeds is geregistreerd. Denk dus goed na voor je de uniciteit uitschakeld, daar dit gevolgen heeft op de gastenlijst.

Laatste aanpassing

3 augustus 2021