Het is mogelijk extra informatie aan gasten te koppelen zonder dat zij dat zien. Op die manier kan je bijvoorbeeld de naam van de accountmanager mee importeren of onderscheid maken tussen medewerkers en externe genodigden.

1. Ga naar ‘Registratieformulier’
  2. Ga naar ‘Velden’
  3. Klik op  om een formulierveld te bewerken of klik op de button ‘Veld toevoegen’
  4. Kies onder ‘Veld tonen op registratieformulier’ voor de keuzeoptie ‘Verborgen’
  5. Klik op de button ‘Opslaan’
  6. Koppel de kolom tijdens het importeren aan het formulierveld
  7. Eventueel personaliseer je de event communicatie en/of maak je groepen aan

Goed om te weten!
Wil je een uniek kenmerk importeren, zoals een CRM-ID, dan is het niet nodig hiervoor een verborgen formulierveld aan te maken.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 5 november 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.