Hoe koppel ik verborgen informatie aan gasten?

Het is mogelijk extra informatie aan gasten te koppelen zonder dat zij dat zien. Zo importeer je bijvoorbeeld bij iedere gast de naam van de relatiemanager of maak je onderscheid tussen medewerkers en externe genodigden.

Voeg een intern formulierveld toe

1. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Velden
  2. Klik opĀ  om een formulierveld te bewerken of op de button Veld toevoegen
  3. Selecteer bij Veld tonen op registratieformulier voor de keuzeoptie Zichtbaar
  4. Vink bij Veldzichtbaarheid het selectieveld Intern veld voor de beheerder aan
  5. Klik op de button Opslaan

Vervolgacties

1. Voeg in je gastenlijst de interne informatie toe
  2. Koppel tijdens het importeren van de gastenlijst de kolom in het .csv-bestand aan het formulierveld in Halito!
  3. Personaliseer eventueel de event communicatie
Goed om te weten!
Wil je een uniek kenmerk importeren, zoals een CRM-ID, dan is het niet nodig hiervoor een verborgen formulierveld aan te maken. Voeg deze informatie toe aan de gastenlijst en selecteer bij het importeren de keuzeoptie 'Ik wil unieke ID's gebruiken'.

Laatste aanpassing

21 juli 2021