Hoe importeer ik een gastenlijst?

1. Bereid de gastenlijst voor
  2. Ga naar ‘Gastenlijst’
  3. Ga naar het tabblad ‘Gasten importeren’
  4. Klik op de button ‘Importeren’
  5. In het popup-venster dat wordt geopend kies je voor:
    • Genodigden: wanneer de gasten een uitnodiging moeten ontvangen
    • Registraties: wanneer de gasten reeds (via een externe tool) zijn geregistreerd
  6. Bevat jouw gastenlijst een unieke waarde, zoals een CRM-ID, selecteer dan de optie ‘Gebruik een unieke waarde’
  7. Klik op de button ‘Bestand kiezen’ en selecteer het bestand op jouw PC of laptop
  8. Vink het selectieveld aan bij “Deze genodigden verwachten van ons te horen vanwege de relatie die we met elkaar hebben of door zelf actief te hebben ingestemd door ons te worden benaderd.”
  9. Klik op de button ‘Volgende’
  10. Match de kolommen uit jouw gastenlijst met de formuliervelden in Halito!
  11. Klik op de button ‘Volgende’
  12. De import wordt gestart en je kan de status raadplegen onder het tabblad ‘Gasten importeren’

Handige tip!
Indien gasten niet geïmporteerd werden, heb je de mogelijkheid de gasten te exporteren die niet geïmporteerd konden worden zodat je de fouten kan oplossen en de gasten opnieuw kan importeren.

Laatste aanpassing

16 juli 2021