Vanuit Halito! stuur je eenvoudig gepersonaliseerde e-mailcampagnes, zoals een uitnodiging, naar relaties. Hiervoor importeer je een gastenlijst.

Goed om te weten!
Maak eerst het registratieformulier alvorens je de gastenlijst importeert. Doe je dat niet, dan kunnen mogelijk niet alle velden worden gekoppeld en ontbreken gegevens in de database in Halito!.

Het kost minder tijd dan je denkt
Het zijn behoorlijk veel stappen, maar de meeste gebruikers hebben in 5 minuten een gastenlijst geïmporteerd.

1. Bereid de gastenlijst voor
  2. Ga naar Uitnodigen > Gasten importeren
  3. Selecteer in Stap 1 eventueel het formulier waaraan je de gasten wilt koppelen koppelen
  4. Klik in Stap 2 op de button ‘Upload a CSV file’ en selecteer het bestand op jouw PC of laptop
  5. Vink het selectieveld aan bij “Deze genodigden verwachten van ons te horen vanwege de relatie die we met elkaar hebben of door zelf actief te hebben ingestemd door ons te worden benaderd.”
  6. Klik op de button ‘Volgende’
  7. Match de kolommen uit jouw gastenlijst met de formuliervelden in Halito!
  8. Links onderin de pagina kan je de gasten direct toewijzen aan een bestaande groep of een nieuwe groep toevoegen
  9. Rechts onderin de pagina heb je mogelijkheid gegevens te overschrijven als een gast in de bestaande gastenlijst vermeld wordt. Selecteer deze keuzeoptie indien je wilt dat:
    • Alle gasten in de gastenlijst worden geïmporteerd
    • Gegevens van bestaande gasten wordt overschreven op basis van het e-mailadres
  10. Klik op de button ‘Uploaden’
  11. Er wordt een bevestiging weergegeven zodra de import is voltooid

Handige tip!
Indien gasten niet geïmporteerd werden, wordt hiervan een melding weergegeven met de mogelijkheid een export te maken van de e-mailadressen die niet geïmporteerd konden worden. Maak deze export, los de fouten op en importeer de gasten opnieuw.

Kom je er toch niet helemaal uit? Annick helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.