Hoe exporteer ik (een selectie van) de gastenlijst?

Exporteer de gastenlijst zodat je alle benodigde gegevens tot je beschikking hebt voor de praktische uitvoering van het event of de gegevens in je CRM-tool kan updaten.

Exporteer de volledige gastenlijst

1. Ga naar Gasten > Gastenlijst
  2. Klik op de button Exporteren
  3. Kies in het popup-venster welke gegevens je wilt exporteren
  4. Klik op de button Exporteren
  5. Klik op de button Sluiten
  6. Ga naar Logboek > Exports
  7. Klik opom het bestand te downloaden

Exporteer een selectie van de gastenlijst

1. Ga naar Gasten > Gastenlijst
  2. Maak een selectie van de gasten via de zoekcriteria
  3. Klik op de button Exporteren
  4. Selecteer in het popup-venster de optie Exporteer huidige selectie en kies welke gegevens je wilt exporteren
  5. Klik op de button Exporteren
  6. Klik op de button Sluiten
  7. Ga naar Logboek > Exports
  8. Klik opom het bestand te downloaden

Extra hulp
Deze artikelen helpen je bij veel voorkomende vragen in Excel:

Laatste aanpassing

9 augustus 2021