De volledige gastenlijst

1. Ga naar ‘Gastenlijst’
  2. Klik op ‘ Exporteren’
  3. Selecteer in het popup-venster welke gegevens je wilt exporteren en klik op de button ‘Exporteren’
  4. Ga naar ‘Downloads’ en klik op ‘ READY’ zodra de export is gegenereerd

Een selectie van de gasten

1. Ga naar ‘Gastenlijst’
  2. Maak een selectie van de gasten via de zoekcriteria
  3. Klik op ‘ Exporteren’
  4. Selecteer in het popup-venster welke gegevens je wilt exporteren en klik op de button ‘Exporteren’
  5. Ga naar ‘Downloads’ en klik op ‘ READY’ zodra de export is gegenereerd

Extra hulp
De volgende artikelen helpen je bij veel voorkomende vragen in Exel:

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 4 november 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.