Hoe exporteer ik (een selectie van) de gastenlijst?

Introductie

Exporteer de gastenlijst zodat je alle benodigde gegevens tot je beschikking hebt voor de praktische uitvoering van het event of de gegevens in je CRM-tool kan updaten.

In dit help-artikel

Exporteer de volledige gastenlijst

1. Ga naar Contacten > Registraties
  2. Klik op de button Exporteren
  3. Selecteer in het popup-venster welke gegevens je wilt exporteren
  4. Klik op de button Exporteren
  5. Klik op de button Sluiten
  6. Ga naar Logboek > Exports
  7. Klik op om het bestand te downloaden

Exporteer een selectie van de gastenlijst

1. Ga naar Contacten > Registraties
  2. Maak een selectie van de gasten via de zoekcriteria
  3. Klik op de button Exporteren
  4. Selecteer in het popup-venster de optie De geselecteerde gasten en kies welke gegevens je wilt exporteren
  5. Klik op de button Exporteren
  6. Klik op de button Sluiten
  7. Ga naar Logboek > Exports
  8. Klik op om het bestand te downloaden
Handige tip
Klik je in het logboek van de exports op het vergrootglas-icoontje, dan verschijnt een popup-venster. Hierin staat vermeld welke gebruiker de export genereerde en welke gebruiker(s) deze hebben gedownload.
Extra hulp
De volgende artikelen helpen je bij veel voorkomende vragen in Excel:

Heb je nog vragen?

👋 Hallo, Dana hier! Ben je geholpen met deze uitleg?

In dit help-artikel

We helpen je graag!

Momenteel zijn we niet aanwezig. Stuur alvast een e-mail met jouw vraag, dan beantwoorden we 'm morgen. Fijne avond!

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 15 december 2022. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!