Via ‘Gastenlijst’ vind je een overzicht van alle gasten in de database van de eventsite. Vanuit deze pagina heb je een aantal mogelijkheden om de gastenlijst te beheren.

Zoeken in de gastenlijst

• Zoek in de volledige gastenlijst door een naam of e-mailadres in te geven en vervolgens te klikken op de button ‘Zoeken’
  • Zoek (in) segmenten van de gastenlijst, door één of meerdere selectiecriteria te kiezen en vervolgens te klikken op de button ‘Zoeken’

Handige tip!
Om snel te zoeken in de gastenlijst helpt het om gebruik te maken van de keuzeopties die je vindt onder 'Lijst':
    • Genodigden: alle gasten met status ‘Uitgenodigd’ en ‘Niet uitgenodigd’
    • Registraties: alle gasten met status ‘Bevestigd’ en ‘Voltooid’
    • Annuleringen: alle gasten met status ‘Afgewezen’ en ‘Geannuleerd’

De weergave aanpassen

• Ga met je muis naar het aantal gasten dat wordt weergegeven op deze pagina (bijvoorbeeld 1 – 50 van 100). Er verschijnt een overzicht met keuzes waarin je kiest hoeveel gasten op iedere pagina weergegeven moeten worden.
  • Klik op om te kiezen welke gegevens op de pagina weergegeven moeten worden. Selecteer de gewenste gegevens en klik op de button ‘Ok’

De verschillende statussen

• Niet uitgenodigd: de gast heeft nog geen uitnodiging ontvangen
  • Uitgenodigd: de gast heeft nog niet gereageerd op de uitnodiging
  • Bevestigd: de registratie is niet volledig afgerond
  • Voltooid: de registratie is afgerond (en eventueel betaald)
  • Afgewezen: de uitnodiging is onmiddellijk afgewezen
  • Geannuleerd: de registratie werd geannuleerd

Voer acties uit

• Klik op om de details van de gast bekijken (en eventueel te wijzigen)
  • Klik op om de gast te verwijderen

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 4 november 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.