Hoe beheer ik de gastenlijst?

In de gastenlijst vind je een actueel overzicht van alle gasten van jouw event. Op deze pagina heb je alle mogelijkheden om de gastenlijst te beheren.

Pas de weergave aan

• Ga met je cursor naar het aantal gasten dat wordt weergegeven op deze pagina – bijvoorbeeld 1 – 20 van 100. Er verschijnt een overzicht met keuzes waarin je kiest hoeveel gasten op iedere pagina weergegeven moeten worden
  • Klik op om te kiezen welke gegevens op de pagina weergegeven moeten worden. Selecteer de gewenste gegevens en klik op de button Ok

Zoek in de gastenlijst

• Zoek door een naam of e-mailadres in te geven en vervolgens te klikken op de button Zoeken
  • Zoek (in) segmenten van de gastenlijst, door één of meerdere selectiecriteria te kiezen en vervolgens te klikken op de button Zoeken

De verschillende statussen

• Genodigden
    • Niet uitgenodigd: de gast heeft nog geen uitnodiging ontvangen
    • Uitgenodigd: de gast heeft nog niet gereageerd op de uitnodiging
  • Registraties
    • Bevestigd: de registratie is niet afgerond
    • Voltooid: de registratie is afgerond (en eventueel betaalt)
  • Annuleringen
    • Afgewezen: de uitnodiging is afgewezen
    • Geannuleerd: de registratie is geannuleerd

Voer algemene acties uit

Voer acties uit per gast

• Klik op om de details van de gast bekijken (en eventueel te wijzigen)
  • Klik op om de gast te verwijderen
  • Klik op om de gast toe te voegen aan een groep
  • Klik op om een campagne te versturen naar de gast
  • Klik op om het e-ticket van de gast te downloaden
Handige tip!
Selecteer in de zoekcriteria één van de lijsten en klik op de button Zoeken. Hierdoor verschijnen extra acties die relevant zijn voor de status waarop je hebt gezocht.

Laatste aanpassing

23 juli 2021