Via Registreren > Gastenlijst vind je een overzicht van alle gasten in de database van de eventsite. Vanuit deze pagina heb je een aantal mogelijkheden om de gastenlijst te beheren.

De status bekijken

• In de kolom onder wordt weergegeven of de gast heeft geantwoord op de uitnodiging:
    • Groen bolletje: geantwoord (en betaald)
    • Rood bolletje: niet geantwoord
    • Wit-oranje bolletje: in afwachting: de registratie is niet volledig afgerond
    • de uitnodiging is afgewezen
    • de gast heeft zich aangemeld, maar nog niet betaald
  • In de kolom onder wordt weergegeven of de gast aan- of afwezig was op het event:
    • Groen bolletje: aanwezig
    • Rood bolletje: afwezig

Gegevens bekijken

Je kiest zelf welke gegevens van de gasten worden weergegeven. Je stelt dit als volgt in:

1. Ga naar Uitnodigen > Registratieformulier
  2. Kies voor het tabblad ‘Configuratie’ en vervolgens voor ‘Formuliervelden’
  3. Klik op om het formulierveld dat je in het overzicht wilt weergeven te bewerken
  4. Vink de optie ‘Dit veld tonen in Beheer gastenlijst’ aan (of uit)
  5. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Enkele algemene gegevens worden standaard weergegeven:

• Het e-mailadres
  • De taal
  • De datum waarop de gast werd geïmporteerd, manueel werd toegevoegd of zich op de eventsite heeft geregistreerd
  • De datum waarop de laatste wijziging aan de gegevens heeft plaatsgevonden

Handige tip!
Je kan een kolom sorteren door op de kolomtitel te klikken. Druk nogmaals op de kolomtitel om de sortering om te draaien.

Voer acties uit

Kom je er toch niet helemaal uit? Annick helpt je graag verder via support@halito.com.