De upload van mijn gastenlijst is (deels) niet gelukt

Introductie

Het kan voorkomen dat niet alle gasten worden geïmporteerd in Halito!. Bekijk om welke gasten het gaat, wat de reden is dat zij niet geïmporteerd konden worden en neem waar nodig actie.

In dit help-artikel

Bekijk om welke gasten het gaat

1. Ga naar Logboek > Imports
  2. Klik op voor de import waarvan niet alle gasten zijn geïmporteerd
  3. Klik op de link in het popup-venster dat wordt getoond of ga naar Logboek > Exports
  4. Klik op voor de export die je hebt gegenereerd om deze te downloaden

De meest voorkomende fouten

• Dubbele e-mailadressen: ieder e-mailadres moet uniek zijn en wordt slechts één keer geïmporteerd
  • Foutief e-mailadres:
    • Het e-mailadres eindigt op een niet-bestaande extensie (naam@domeinnaam.c in plaats van naam@domeinnaam.com)
    • Er zijn spaties geplaatst voor, achter of in het e-mailadres
    • In het e-mailadres ontbreekt het @
    • In het e-mailadres staat een apostrof
  • Niet alle verplichte gegevens zijn ingevuld: wanneer je gasten importeert als registraties, dan moeten alle formuliervelden die verplicht zijn ingesteld in het registratieformulier ook worden geïmporteerd

Heb je nog vragen?

In dit help-artikel

We helpen je graag!

Momenteel zijn we niet aanwezig. Stuur alvast een e-mail met jouw vraag, dan beantwoorden we 'm morgen. Fijne avond!

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 6 februari 2023. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!