Het aantal gasten in het .csv-bestand wijkt af van het aantal geïmporteerde gasten

Het kan voorkomen dat niet alle gasten worden geïmporteerd in Halito!. Bekijk om welke gasten het gaat, wat de reden is dat zij niet geïmporteerd konden worden en neem waar nodig actie.

Bekijk om welke gasten het gaat

1. Ga naar Logboek > Gasten importeren
  2. Klik op voor de import waarvan niet alle gasten zijn geïmporteerd
  3. Klik op de link in het popup-venster dat wordt getoond of ga naar Logboek > Exports
  4. Klik op voor de export die je hebt gegenereerd om deze te downloaden

De meest voorkomende fouten

• Dubbele e-mailadressen: ieder e-mailadres moet uniek zijn en wordt slechts één keer geïmporteerd
  • Foutief e-mailadres:
    • Het e-mailadres eindigt op een niet-bestaande extensie (naam@domeinnaam.c in plaats van naam@domeinnaam.com)
    • Er zijn spaties geplaatst voor, achter of in het e-mailadres
    • In het e-mailadres ontbreekt het @
    • In het e-mailadres staat een apostrof

Laatste aanpassing

23 juli 2021