Hoe wijzigt een gast zelf zijn/haar registratie?

Maak het jezelf makkelijk en laat gasten hun registratie zelf beheren. Op die manier kunnen zij hun registratie aanpassen of zich afmelden voor het event zonder dat jouw actie vereist is. Ga naar Registratie > Registratiewizard > Toegang Stel een datum en tijd in tot wanneer gasten hun registratie kunnen aanpassen Activeer de mogelijkheid dat […]

Hoe zoek ik gasten op die hun registratie niet hebben afgerond?

Gasten die hun registratie niet hebben afgerond, hebben de eerste stap in het registratieformulier doorlopen, maar zijn later afgehaakt. Dit kan bijvoorbeeld gebeuren omdat factuurgegevens opgevraagd moeten worden. Gasten die hun registratie niet hebben afgerond hebben een aparte status: bevestigd Zoek gasten op op basis van deze status Maak een e-mailcampagne en plaats daarin een […]

Hoe exporteer ik (een selectie van) de gastenlijst?

Exporteer de volledige gastenlijst Ga naar Gasten > Gastenlijst Klik op de button Exporteren Kies in het popup-venster welke gegevens je wilt exporteren Klik op de button Exporteren Klik op de button Sluiten Ga naar Logboek > Exports Klik opom het bestand te downloaden Exporteer een selectie van de gastenlijst Ga naar Gasten > Gastenlijst Maak een selectie van […]

Hoe zoek ik informatie over een gast op?

Eén gast opzoeken Ga naar Gasten > Gastenlijst Typ in het zoekvenster de naam of e-mailadres Automatisch wordt gezocht naar gegevens die overeenkomen Klik op voor de naam van de gast om de details van de registratie te bekijken Alle gasten opzoeken die voldoen aan een criterium Ga naar Gasten > Gastenlijst Selecteer één of […]

Hoe kunnen deelnemers ook hun netwerk uitnodigen?

Wil je dat deelnemers van jouw event ook hun netwerk kunnen uitnodigen? Via een aantal stappen voeg je een tell-a-friend-functionaliteit toe aan jouw event communicatie. Activeer de tell-a-friend feature Ga naar Registratie > Registratiewizard > Instellingen Selecteer de optie Gasten mogen nieuwe gasten uitnodigen Klik op de button Aan de slag Stel het aantal uitnodigingen per gast […]

Waarvoor kan ik filters instellen?

Limiteer keuzeopties Koppel een limiet aan een bepaalde keuze die je gast maakt in het registratieformulier Ga naar Registratie > Registratiewizard > Filters Klik op de button Toevoegen Vul een interne naam en tekst die op de event website wordt getoond in Stel een limiet in. Wanneer je geen aantal invult, wordt geen limiet berekend. […]

Hoe voeg ik deelnemers van een webinar toe aan een groep?

Ga naar Communicatie > Webinars en vervolgens naar het tabblad Webinar sessies Plaats een vinkje in het vakje voor de gasten die je wil toevoegen aan een specifieke mailgroep Klik in de gele balk die getoond wordt boven de namen van de deelnemers op Toevoegen aan een groep Vul een naam in voor de groep […]

Kan ik een notificatie ontvangen van nieuwe registraties?

Je kan natuurlijk steeds inloggen op Halito! en de real-time gastenlijst bekijken, maar je kan er ook voor kiezen notificaties te ontvangen van iedere nieuwe, gewijzigde en/of afgewezen registratie. Ga naar Settings > Meldingen Onder Mijn meldingen activeer je welke melding(en) je wilt ontvangen Klik op de button Opslaan

Hoe koppel ik verborgen informatie aan gasten?

Het is mogelijk extra informatie aan gasten te koppelen zonder dat zij dat zien. Op die manier kan je bijvoorbeeld de naam van de accountmanager mee importeren of onderscheid maken tussen medewerkers en externe genodigden. Ga naar ‘Registratie’ > ‘Registratiewizard’ Ga naar ‘Velden’ Klik op  om een formulierveld te bewerken of klik op de button […]

Hoe zoek ik wijzigingen aan een registratie op?

De gegevens van een gast kunnen door de gast zelf en door een gebruiker worden gewijzigd. Van elke wijziging wordt bijgehouden wie deze uitvoert, op welke datum en tijd en welke gegevens zijn aangepast. Deze historiek raadpleeg je op de volgende manier: Ga naar Registreren > Gastenlijst Zoek de gast waarvan je de wijzigingen wilt […]

Het aantal gasten in het .csv-bestand wijkt af van het aantal geïmporteerde gasten

Het kan voorkomen dat niet alle gasten geïmporteerd kunnen worden in Halito!. In dat geval zie je hiervan een melding met de mogelijkheid de niet-geïmporteerde gasten te exporteren. Dit geeft niet alleen inzicht in de gasten die niet zijn geïmporteerd, maar geeft ook duidelijkheid wat hiervan de reden is. Op basis van deze informatie kan […]

Hoe stuur ik de bevestigingsmail opnieuw?

Naar één gast Ga naar ‘Gastenlijst’ Zoek de gast op in de gastenlijst Klik vóór de naam van de gast op Kies in het popup-venster voor het type ‘Bevestigingsmail’ en klik vervolgens op de button ‘Verzenden’   Naar meerdere gasten tegelijk Ga naar ‘Gastenlijst’ Selecteer de gasten waar je de bevestigingsmail naar wilt sturen In […]

Hoe voeg ik groepen toe?

Je gebruikt groepen om de gastenlijst te segmenteren op basis van één of meerdere criteria. Hierdoor kan je e-mailcampagnes en SMS-berichten naar de juiste gasten sturen. Denk bijvoorbeeld aan aparte uitnodigingen voor medewerkers en externe relaties, een reminder naar gasten die zich nog niet hebben aangemeld of combinatie hiervan.   De verschillende groepen Statische groepen […]

Hoe importeer ik een gastenlijst?

Bereid de gastenlijst voor Ga naar ‘Gastenlijst’ Ga naar het tabblad ‘Gasten importeren’ Klik op de button ‘Importeren’ In het popup-venster dat wordt geopend kies je voor: Genodigden: wanneer de gasten een uitnodiging moeten ontvangen Registraties: wanneer de gasten reeds (via een externe tool) zijn geregistreerd Bevat jouw gastenlijst een unieke waarde, zoals een CRM-ID, […]

Hoe verwijder ik één of meerdere gasten?

Eén gast verwijderen Ga naar ‘Gasten’ > ‘Gastenlijst’ Zoek de gast op die je wilt verwijderen Klik op voor de naam van de gast In het popup-venster dat verschijnt bevestig je de actie door te klikken op de button ‘Bevestigen’ Meerdere gasten tegelijk verwijderen Ga naar ‘Gasten’ > ‘Gastenlijst’ Selecteer de gasten die je wilt […]

Hoe stuur ik een reminder naar gasten die nog niet zijn geregistreerd?

Enige tijd na het versturen van de uitnodiging stuur je een reminder naar gasten die niet zijn geregistreerd. Hiermee geef je een extra boost aan het aantal registraties. Maak een nieuwe e-mailcampagne Ga naar ‘Communicatie’ > ‘Campagnes’ Klik op de button ‘Template maken’ In het popup-venster dat wordt geopend kies je voor ‘Genodigden’ Maak de […]

Hoe wijzig ik de registratie van een gast?

Als gebruiker is het mogelijk de registratie (of gegevens) van een gast aan te passen. Je doet dit als volgt: Ga naar Registreren > Gastenlijst Zoek de gast waarvan je de registratie wilt wijzigen Klik op voor de naam van de gast Klik op de button ‘Wijzigen’ Wijzig de gewenste gegevens Klik op de button […]

Hoe stel ik een correcte gastenlijst samen om te importeren?

Om een gastenlijst te importeren in Halito! gebruik je een .csv-bestand. Dit bestand moet aan de volgende voorwaarden voldoen: De eerste rij moet bestaan uit kolomhoofden, zoals bijvoorbeeld ‘Voornaam’, ‘Naam’, ‘E-mailadres’, etc. De volgorde van de kolomhoofden is niet belangrijk en ook is het niet noodzakelijk dat de kolomhoofden overeenkomen met de formuliervelden in Halito! […]

Hoe beheer ik de gastenlijst?

Via ‘Gastenlijst’ vind je een overzicht van alle gasten in de database van de eventsite. Vanuit deze pagina heb je een aantal mogelijkheden om de gastenlijst te beheren.   Zoeken in de gastenlijst Zoek in de volledige gastenlijst door een naam of e-mailadres in te geven en vervolgens te klikken op de button ‘Zoeken’ Zoek […]

Hoe voeg ik één gast toe?

Ga naar ‘Gastenlijst’ > ‘Gasten’ Klik op de button ‘Toevoegen’ In het popup-venster dat wordt geopend kies je voor: Genodigde toevoegen: wanneer de gasten een uitnodiging moeten ontvangen Registratie toevoegen: wanneer de gasten reeds (via een externe tool) zijn geregistreerd Vul de formuliervelden in Klik op de button ‘Bevestigen’