1. Ga naar Informeren > Pagina’s of Informeren > Campagnes
  2. Bewerk de pagina/campagne waaraan je de tabel wilt toevoegen door te klikken op het icoon  of maak een nieuwe pagina/campagne aan
  3. Plaats de cursor op de positie waar de tabel moet worden getoond
  4. Ga in de editor naar ‘Tabel’ > ‘Tabel’ en selecteer het aantal kolommen en rijen dat je nodig hebt

Handige tip!
Pas eventueel de breedte van de tabel en/of kolommen aan:
    1. Plaats de cursor in de bovenste cel van een kolom
    2. Ga in de editor naar ‘Tabel’ > ‘Cel’ > ‘Celeigenschappen’
    3. Pas de breedte aan (bijvoorbeeld 25% of 125 (pixels))
    4. Klik op de button ‘Oké’

Bestaat je tabel uit twee kolommen hoe je de breedte van de tweede kolom niet in te stellen.

Goed om te weten!
Stel je de breedte van de tabel in in pixels, gebruik dan maximaal 1000 pixels voor een pagina op de eventsite en 560 pixels voor een e-mailtemplate.

Handige tip!
Tekst uitlijnen in een cel kan zowel horizontaal als verticaal.
    1. Plaats de cursor in de cel waarvan je de uitlijning wilt aanpassen
    2. Ga in de editor naar ‘Tabel’ > ‘Cel’ > ‘Celeigenschappen’
    3. Selecteer bij ‘Boven uitlijnen’ de optie ‘Bovenaan’

Goed om te weten!
Je kan een tabel gebruiken voor een mooie weergave van bijvoorbeeld het programma of de sprekers, maar houd er rekening mee dat het gebruik van een tabel invloed heeft op de weergave van je eventsite op mobiele devices. De volgende tips helpen je een tabel te optimaliseren voor mobiele weergave:
    • Stel de breedte van de tabel en kolommen zoveel mogelijk in in percentages
    • Beperk het aantal kolommen tot twee
    • Stel voor iedere cel de verticale uitlijning in
    • Vermijd het gebruik van een tabel

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 20 januari 2021. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.