Deze functionaliteit is beschikbaar voor Owners, Managers en Coördinatoren. Neem eventueel contact op met een collega met de juiste rechten. Wij kunnen jouw rechten niet aanpassen.

1. Ga naar de overzichtspagina van actieve eventsites
  2. Klik op de button ‘Toevoegen’
  3. Vul de gevraagde gegevens in
    • Geef een domeinnaam in
    • Selecteer de taal/talen die beschikbaar moeten zijn en duid één taal aan als standaardtaal. Dit is de taal waarin de eventsite wordt getoond als deze geopend wordt met een URL waarin de taal niet gespecificeerd is. Aan de hand van de taalswich kunnen bezoekers de taal wijzigen.
  4. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Handige tip!
Een duidelijke domeinnaam is belangrijk. De volgende tips helpen bij het kiezen van een goede link:

Goed om te weten!
Nadat een eventsite is aangemaakt is het niet mogelijk extra talen te activeren. Denk dus goed na in welke taal/talen je de event communicatie opzet.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 28 september 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.