1. Ga naar de event website en kies voor ‘Look & feel
  2. Ga naar ‘Afbeeldingen’
  3. Klik op  onder ‘Website banner’
  4. Selecteer in het popup-venster het bestand op jouw PC of laptop en klik op de button ‘Openen’
  5. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Handige tip!
Houd rekening met de volgende voorwaarden om een bestand succesvol te uploaden:
    • De afbeelding moet minimaal 1000 pixels breed en 150 pixels hoog zijn
    • Het is mogelijk afbeeldingen te uploaden van de bestandstypen .jpg, .jpeg, .png en .gif
    • Gebruik geen speciale karakters in de bestandsnaam

Handige tip!
Het is mogelijk meerdere afbeeldingen te uploaden (max. 5). Deze beelden wisselen elkaar automatisch af op de event website. Gebruik in dit geval afbeeldingen met een hoogte van exact 200 pixels.

Goed om te weten!
Heb je een meertalige eventsite, upload dan per taal een headerbeeld.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 23 november 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.