Hoe voeg ik een headerbeeld toe aan een event website?

1. Ga naar Communicatie > Look & feel > Afbeeldingen
  2. Klik onder Website banner op
  3. Selecteer in het popup-venster het bestand op jouw PC of laptop en klik op de button Openen
  4. Klik op de button Opslaan en sluiten
Handige tip!
Houd rekening met de volgende voorwaarden om een bestand succesvol te uploaden:
  • De afbeelding moet minimaal 1000 pixels breed en 150 pixels hoog zijn
  • Het is mogelijk afbeeldingen te uploaden van de bestandstypen .jpg, .jpeg, .png en .gif
  • Gebruik geen speciale karakters in de bestandsnaam
Handige tip!
Het is mogelijk meerdere afbeeldingen te uploaden (maximaal 5). Deze beelden wisselen elkaar automatisch af op de event website. Gebruik in dit geval afbeeldingen met een hoogte van exact 200 pixels.
Goed om te weten!
Heb je een meertalige event website, upload dan per taal een headerbeeld.

Laatste aanpassing

16 juli 2021