Het kost minder tijd dan je denkt
Het zijn behoorlijk veel stappen, maar de meeste gebruikers hebben in 5 minuten een real-time gastenlijst aangemaakt op hun eventsite.

Het registratieformulier instellen

1. Ga naar Uitnodigen > Registratieformulier
  2. Kies voor het tabblad ‘Configuratie’ en vervolgens voor ‘Formuliervelden’
  3. Klik op de button ‘Veld toevoegen’
  4. Geef de veldnaam in (bijvoorbeeld: “Mijn gegevens mogen worden getoond in de gastenlijst”) en kies als veldtype voor ‘Weergeven in gastenlijst’
  5. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Handige tip!
Wil je graag links naar de social media profielen opnemen in de gastenlijst?
    1. Klik op de button ‘Veld toevoegen’
    2. Geef de veldnaam in (bijvoorbeeld “LinkedIn-profiel”), kies als veldtype voor ‘Sociale media’ en selecteer vervolgens het social media-kanaal waar het om gaat
    3. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Gastenlijstpagina toevoegen

1. Ga naar Informeren > Pagina’s
  2. Klik op de button ‘Toevoegen’ en selecteer het paginatype ‘Gastenlijstpagina’
  3. Geef de gegevens in op dezelfde manier als bij het toevoegen van een tekstpagina. Hetzelfde geldt voor de instellingen bij de tabbladen ‘Toegang’ en ‘Sitemap’
  4. Selecteer in het tabblad ‘Gastenlijst’ het registratieformulier en kies de informatie die je wilt weergeven op de eventsite
  5. Vink eventueel aan dat sociale media moet worden weergegeven
  6. Klik op de button ‘Opslaan en sluiten’

Handige tip!
Publiceer de gastenlijst pas zodra een aantal gasten zijn geregistreerd.

Goed om te weten!
Organiseer je een betalend event? Dan worden gasten pas weergegeven in de gastenlijst zodra de betaling is voldaan (en verwerkt).

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 28 september 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.