Hoe pas ik de standaard berichten aan op één event website?

Op de event website worden verschillende berichten weergegeven. Deze berichten zijn standaard ingesteld, maar kunnen per event website worden aangepast.
  1. Ga naar Communicatie > Berichten
  2. Selecteer het bericht dat je wilt aanpassen en klik op
  3. Selecteer eventueel de taal waarin je het bericht wilt aanpassen
  4. Klik op de button Wijzigen
  5. Vul de tekst in die je wilt weergeven
  6. Klik op de button Opslaan
Handige tip!
Wil je dat de berichten voortaan op iedere event website jouw boodschap bevatten? Dan pas je de berichten aan in jouw Halito!-account. In het volgende help-artikel legt Dana uit hoe je dit doet:

Hoe stel ik berichten in voor alle event websites?

Laatste aanpassing

25 november 2021