Heb je in een eventsite gemaakt en wil je daarvan het resultaat zien? Of heb je een aanpassing gedaan en controleren of alles in orde is? Je kan de eventsite op ieder moment eenvoudig bekijken.

Vanuit het overzicht van actieve eventsites

1. Klik voor de eventsite die je wilt bekijken op
  2. De eventsite wordt geopend in een nieuw tabblad

Vanuit de backend van een specifieke eventsite

1. Klik op de naam van de eventsite rechts bovenin beeld
  2. De eventsite wordt geopend in een nieuw tabblad

Handige tip!
Open de eventsite opnieuw wanneer je en aanpassing hebt gedaan om de wijziging te bekijken. Een andere manier is om de eventsite opnieuw te laden in de browser.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 28 september 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.