Hoe krijg ik feedback van gasten na het event?

Een enquête geeft inzicht in de ervaring die gasten hadden op het event. Hun feedback helpt om jouw volgende event nog beter te laten aansluiten bij verwachtingen die je relaties hebben. Maak jouw event meetbaar aan de hand van kwalitatieve en kwantitatieve KPI’s door gebruik te maken van open, gesloten en meerkeuzevragen.

De enquête maken

1. Ga naar Bedanken > Enquêtes
  2. Klik op de button ‘Toevoegen’
  3. Vul de gevraagde gegevens in en voeg vragen toe zoals bij het registratieformulier
  4. Ga naar Informeren > Pagina’s
  5. Voeg een formulierpagina toe en koppel daaraan het enquêteformulier

Een e-mail of SMS-campagne opstellen

1. Maak een groep, bijvoorbeeld op basis van alle aanwezige gasten
  2. Maak een e-mail of SMS-campagne en plaats daarin een hyperlink naar de enquêtepagina
  3. Verstuur de campagne naar de groep

Handige tip!
Verwijder niet-relevante pagina's en stel de enquêtepagina in als landingspagina.

Goed om te weten!
Enquêtes zijn anoniem, maar je kan vragen naar de naam, e-mailadres en andere persoonsgegevens. Stel deze velden in als niet-verplicht zodat deelnemers zelf kunnen kiezen de enquête al dan niet anoniem in te vullen. Wil je deelnemers bedanken voor hun deelname, bijvoorbeeld door middel van een kortingscode voor het volgende event, moeten de persoonsgegevens worden gevraagd/ingevuld.

Laatste aanpassing

16 juli 2021