Hoe krijg ik feedback van gasten na het event?

Luister naar de ervaring van gasten om jouw volgende event nog beter te laten aansluiten op hun verwachtingen. Maak events meetbaar aan de hand van KPI's door gebruik te maken van open, gesloten en meerkeuzevragen.

De enquête toevoegen

1. Ga naar Communicatie > Enquêtes
  2. Klik op de button Toevoegen
  3. Vul de gegevens in
  4. Voeg nieuwe formuliervelden toe
  5. Voeg een formulierpagina toe en koppel daar het enquêteformulier aan

Een e-mail of SMS-campagne opstellen

1. Voeg een e-mail of SMS-campagne toe en plaats daarin een hyperlink naar de formulierpagina
  2. Verstuur de campagne
Handige tip
Verwijder niet-relevante pagina's en stel de enquêtepagina in als landingspagina.
Goed om te weten
Enquêtes zijn standaard anoniem. Wil je deelnemers aan de enquête bijvoorbeeld de presentatie nasturen of een kortingscode geven voor het volgende event, dan moeten de persoonsgegevens worden gevraagd/ingevuld. Voeg formuliervelden toe voor de naam en e-mailadres en stel deze velden in als niet-verplicht, zodat deelnemers zelf kunnen kiezen de enquête al dan niet anoniem in te vullen.

Laatste aanpassing

12 november 2021