Event professionals hebben in hun werk te maken met uitdagingen die flexibiliteit en creativiteit vereisen. Zij moeten daarom kunnen rekenen op partners die meedenken. We werken dagelijks om de mogelijkheden van Halito! te laten aansluiten bij de wensen van onze gebruikers en hen te verrassen met nieuwe features!

Q3 2021
Bestanden uploaden

Gepland

Gasten kunnen tijdens het aanmelden bestanden, zoals een foto, presentatie of identiteitsbewijs, uploaden.

Q3 2021
Wachtlijst

Gepland

Laat genodigden zich aanmelden voor de wachtlijst zodra het maximaal aantal geregistreerde gasten is bereikt. Wordt een registratie geannuleerd kan vervolgens iemand van de wachtlijst worden toegevoegd aan de gastenlijst.

Q3 2021
Online leerplatform

Gepland

Ontdek de mogelijkheden van Halito! met online (video-)trainingen. De inhoud van de trainingen is zowel geschikt voor beginnende gebruikers, als event managers die Halito! al langer gebruiken en hun event communicatie naar een hoger niveau willen tillen.

Q2 2021
Integratie Apple wallet & Google Pay

Gepland

Laat gasten hun persoonlijke e-ticket toevoegen aan hun Apple Wallet of Google Pay, zodat ze bij aankomst op jouw live event direct hun QR-code bij de hand hebben.

Q2 2021
Nieuw dashboard met insights

Gepland

In het dashboard van je event website wil je in één oogopslag de belangrijkste informatie zien. We creëren een volledig nieuw dashboard met onder andere statistieken over registraties, limieten, betalingen, mail- en SMS-campagnes.

Q2 2021
Verbeterd gastenbeheer

Gepland

Door de interface intuïtiever te maken en features toe te voegen, wordt het beheren van gasten verder verbeterd. Als gebruiker kan je hierdoor nog efficiënter jouw event communicatie opzetten en managen.

Q2 2021
Integratie Zapier

In ontwikkeling

Werk voortaan nog efficiënter door gegevens in Halito! via Zapier automatisch door te sturen naar je andere favoriete tools.

Q2 2021
Look & feel event websites

In ontwikkeling

De standaard templates worden geoptimaliseerd en uitgebreid met nieuwe functionaliteiten. Daarnaast worden extra templates toegevoegd, zodat je nog meer mogelijkheden hebt de look & feel van jouw event websites te laten aansluiten bij jouw huisstijl.

24 maart 2021
Tell-a-friend

Beschikbaar

Maak gebruik van het netwerk van jouw relaties met als doelstelling meer (en nieuwe) gasten te verwelkomen op jouw event, door gasten die zich registreren de mogelijkheid te bieden ook hun netwerk uit te nodigen.

24 maart 2021
Performance-optimalisatie

Beschikbaar

Om de stabiliteit van Halito! met het groeiend aantal gebruikers en (online) events te kunnen garanderen, worden verschillende technische maatregelen genomen.

22 februari 2021
Integratie Google Tag Manager

Beschikbaar

Integreer je Halito!-account met jouw bestaande account op het Google Marketing Platform en meet het succes van je online campagnes met behulp van Google Tag Manager.

22 februari 2021
Social share-buttons

Beschikbaar

Geef bezoekers van de event website de mogelijkheid een pagina te delen via LinkedIn, Twitter, Facebook en WhatsApp en vergroot op die manier je bereik.

25 oktober 2020
SMS-module

Beschikbaar

Stuur gepersonaliseerde sms-campagnes naar gasten, met bijvoorbeeld een inlogcode voor het webinar, last-second wijzigingen of een bedankje na afloop van het event.

19 oktober 2020
Integratie Vimeo

Beschikbaar

Integreer de livestream van jouw online event via Vimeo met het webinar-platform van Halito! en maak gebruik van alle geavanceerde functionaliteiten.

30 september 2020
Integratie Zoom Webinars

Beschikbaar

Integreer de livestream van Zoom Webinars met het webinar-platform van Halito!.

30 september 2020
Webinar-module

Beschikbaar

Publiceer de livestream van jouw online event, meeting of webinar op de event website en geef deelnemers de mogelijkheid hun feedback te geven via chat of Q&A.

Het webinar kan openbaar of besloten zijn en je hebt realtime inzicht in de deelnemers en de shows/no-shows na afloop, zodat je de deelnemers gericht kan opvolgen.

Om aan te sluiten bij de wensen van onze gebruikers kan de roadmap op ieder moment worden aangepast.