Hoe stel ik de look & feel van de event website in?

Introductie

De event website is (na de uitnodiging) de eerste indruk die jouw relaties krijgen van het event en die moet natuurlijk perfect zijn. Bepaal op basis van templates de uitstraling van de event website.

In dit help-artikel

Video

Uitleg

Kies een layout

1. Ga naar Communicatie > Look & Feel > Layout
  2. Klik op de button Maak een keuze
  3. Selecteer in het popup-venster de layout die je wilt gebruiken
  4. Klik op de button Opslaan
Goed om te weten
De mogelijkheden zijn voor ieder template verschillend. Dit overzicht geeft de mogelijkheden per template weer.
CleanCreativeModernPanorama
Layout
Navigatie weergeven/verbergen
Stijl van de letters selecteren
Afronding hoeken instellen
Event informatie weergeven/verbergen
Beelden
Logo event website
Banner event website
Banner e-mailtemplate
Sponsorlogo’s event website
Achtergrondbeeld event website
Favicon
Kleuren
Primaire kleur
Secundaire kleur
Knoppen
Kopteksten
Reguliere tekst
Hyperlink
Witte achtergrond event website
Tekstkleuren toepassen op e-mailtemplate
Social media
Social media in footer event website
Teksten
Tekstblok banner
Footer van de event website
Footer van het e-mailtemplate

Stel de weergave in

1. Ga naar Communicatie > Look & Feel > Layout
  2. Bepaal de weergave:
    • Selecteer of het navigatiemenu zichtbaar moet zijn op de event website
    • Selecteer de stijl van de letters van het navigatiemenu en de buttons
    • Selecteer of de hoeken van het navigatiemenu, headerbeeld, footer en buttons moet worden afgerond
    • Selecteer of de event informatie moet worden weergegeven op de event website
    • Selecteer de uitlijning van afbeeldingen in de footer
  3. Klik onderin de pagina op de button Opslaan en sluiten

Stel (tekst)kleuren in

1. Ga naar Communicatie > Look & Feel > Kleuren
  2. Klik op de kleur die je wilt instellen
  3. Selecteer in het popup-venster een kleur, geef een HSL-waarde, RGB-waarde of HEX-code in
  4. Selecteer of de achtergrondkleur van de event website wit moet blijven
  5. Selecteer of de kleuren ook toegepast moeten worden op het e-mailtemplate
  6. Selecteer of de kleur ook toegepast moet worden als achtergrond van het tekstvak in het e-mailtemplate
  7. Klik onderin de pagina op de button Opslaan en sluiten
Handige tip
Geef in Google de RGB- of HEX-code in (bijvoorbeeld 'rgb(238,238,238)' of '#eeeeee') en boven de zoekresultaten worden de kleur en kleurcodes weergegeven.
Goed om te weten
De tekstkleur in het navigatiemenu, de footer en op buttons wordt automatisch gegenereerd op basis van de achtergrondkleur. Hierdoor is deze tekst altijd duidelijk leesbaar.

Heb je nog vragen?

👋 Hallo, Dana hier! Ben je geholpen met deze uitleg?

In dit help-artikel

Ik help je graag verder! Om dat zo goed mogelijk te doen, helpt het als je jouw vraag volledig omschrijft en de naam van jouw event website vermeldt.

Bel me

Stuur een e-mail

Of stel hier je vraag

Ik heb dit help-artikel aangepast op 24 april 2023. Toch kan het gebeuren dat de uitleg niet helemaal klopt. Fijn dat je me hierover informeert!