Niet alle functionaliteiten zijn standaard geactiveerd in Halito!. Wil je jouw account uitbreiden met een overzicht van alle geplande e-mailcampagnes, neem dan contact op via support@halito.com.

Voor deze stappen heb je bepaalde gebruikersrechten nodig
Deze functionaliteit is beschikbaar voor Owners en Managers. Neem eventueel contact op met een collega met de juiste rechten. Wij kunnen jouw rechten niet aanpassen.

Planifiez-vous l'envoi automatique de campagnes par e-mail ultérieurement? Ensuite, il est utile d'avoir un aperçu de toutes les campagnes d'e-mails planifiées.

1. Dans votre compte Halito!, Cliquez sur "Campagnes planifiées"
  2. Toutes les campagnes d'e-mails planifiées sont répertoriées triées par date
  3. Vous pouvez effectuer les actions suivantes:
    • Cliquez sur le nom de la campagne pour afficher le contenu
    • Cliquez sur pour modifier le contenu et / ou les informations d'expédition
    • Cliquez pour annuler la transmission

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 1 janvier 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.