Niet alle functionaliteiten zijn standaard geactiveerd in Halito!. Wil je jouw account uitbreiden met de betaalmodule, neem dan contact op via support@halito.com.

1. Accédez à S'inscrire> Factures et cliquez sur le carnet de factures pour lequel vous souhaitez gérer les factures
  2. Recherchez la facture souhaitée via la fenêtre de recherche et recherchez par numéro de facture, nom de l'entreprise, nom de l'invité ou message structuré
  3. cliquer sur
  4. Entrez les détails dans la fenêtre contextuelle qui s'ouvre
  5. Cliquez sur le bouton:
    • Ajoutez et confirmez quand le montant total a été payé et l'e-mail de confirmation peut être envoyé
    • Ajouter si une partie du montant a été transférée
  6. Cliquez pour fermer la fenêtre contextuelle

Handige tip!
Klik je twee keer op de button 'Toevoegen en bevestigen' of 'Toevoegen', dan wordt de betaling twee keer verwerkt, met een foutief openstaand (of zelfs negatief) saldo tot gevolg. Je lost dit op door een betaling met negatief saldo toe te voegen. Geef als interne referentie bijvoorbeeld 'Correctie foutieve verwerking' in.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 1 janvier 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.