Dans la galerie multimédia, vous téléchargez des documents et des images utilisés sur les pages et les campagnes par e-mail, à l'exclusion des en-têtes de site d'événement, du modèle d'e-mail, du ticket électronique et de la facture. Si vous souhaitez afficher une vidéo, faites-le de cette façon.

1. Accéder à la galerie média
  2. Allez dans l'onglet 'Documents' ou 'Images'
  3. Cliquez pour télécharger un fichier

Goed om te weten!
Bij het uploaden van bestanden in de mediagalerij moet je met een aantal zaken rekening houden:
    • La taille maximale du fichier est de 4 Mo
    • Uniquement les fichiers au format .jpg, .png ou .pdf

Handige tip!
Het is mogelijk meerdere bestanden tegelijk te selecteren op jouw PC of laptop en te slepen naar de mediagalerij. Op die manier upload je op efficiënte wijze meerdere bestanden tegelijk.

Handige tip!
Wil je een fotopagina toevoegen, maak dan eerst een map in de mediagalerij. Upload de foto's vervolgens in die map.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 1 janvier 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.