Consultez les statistiques par campagne d'email que vous envoyez afin d'avoir un aperçu de la livraison et de faire des ajustements si nécessaire.

1. Accédez à Inviter> Campagnes
  2. Allez dans l'onglet 'Mailing List'
  3. Recherchez la campagne dont vous souhaitez consulter les statistiques et cliquez sur
  4. Les statistiques par statut sont affichées dans la fenêtre contextuelle:
    • Dans le traitement
    • Non livrés
    • Livré
    • Ouvert
  5. Cliquez pour télécharger un rapport ou pour fermer la fenêtre contextuelle

Goed om te weten!
Het openen van een e-mail wordt gebaseerd op het downloaden van de afbeeldingen in de e-mail. Omdat niet iedereen automatisch afbeeldingen download kan het aantal daadwerkelijk geopende e-mails afwijken van het aantal dat in dit rapport wordt weergegeven.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 1 janvier 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.