Il n'est pas possible d'influencer le fait que les images sont toujours affichées immédiatement lors de l'ouverture d'une campagne d'email. Cela dépend des paramètres du programme de messagerie (ou du serveur de messagerie) du destinataire. Ce paramètre est principalement utilisé pour empêcher les virus. Le destinataire a toujours la possibilité de télécharger des images afin que les images de la campagne e-mail soient affichées de toute façon.

Handige tip!
Gebruik je een button om gasten te activeren zich te registreren? Plaats dan ook een persoonlijk link naar de eventsite in de tekst van de e-mailcampagne zodat gasten waarbij afbeeldingen niet automatisch worden gedownload zich alsnog makkelijk kunnen aanmelden.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 1 janvier 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.