Niet alle functionaliteiten zijn standaard geactiveerd in Halito!. Wil je jouw account uitbreiden met de betaalmodule, neem dan contact op via support@halito.com.

1. Allez dans S'inscrire> Factures
  2. Cliquez sur le carnet de factures à partir duquel vous souhaitez exporter des factures (crédit)
  3. Choisissez l'onglet «Factures» ou «Notes de crédit»
  4. Si nécessaire, sélectionnez uniquement les factures payées ou en souffrance
  5. Cliquez sur le bouton «Exporter en .CSV», «Exporter en .PDF» ou «Exporter les factures payées en .CSV»

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 1 janvier 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.