Niet alle functionaliteiten zijn standaard geactiveerd in Halito!. Wil je jouw account uitbreiden met de betaalmodule, neem dan contact op via support@halito.com.

Goed om te weten!
Wijzigt een gast zelf de registratie, dan wordt voor eventuele extra kosten of credit automatisch een (credit)factuur gegenereerd en verstuurd. In het geval de gast extra kosten moet betalen en online betalen is geactiveerd, wordt de mogelijkheid geboden deze extra kosten direct te voldoen.

Modifier / annuler l'inscription au nom de l'invité

1. Allez à S'inscrire> Liste des invités
  2. Recherchez l'invité concerné, cliquez sur et choisissez «Gérer l'inscription principale»
  3. Cliquez sur pour le nom de l'invité
    • Pour modifier l'inscription, ajustez les champs de formulaire appropriés
    • Pour annuler l'enregistrement, changez le champ du formulaire 'Répondu' en 'Rejeté'
  4. Cliquez sur le bouton «Enregistrer et fermer»

Goed om te weten!
Komt de gewijzigde/geannuleerde registratie niet overeen met de eerder in rekening gebrachte kosten, neem dan de volgende stappen:
    1. Accédez à l'onglet «Factures»
    2. Cliquez sur le bouton 'Traiter les coûts' pour générer la facture (crédit)
    3. Envoyez l'email de la facture (crédit) ou l'email de paiement:
      • Cliquez sur en cas de paiement par virement bancaire
      • Cliquez sur le bouton 'Envoyer un e-mail de paiement' en cas de paiement en ligne

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 1 janvier 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.