Choisissez une police, afin que l'apparence du site de l'événement corresponde à l'identité d'entreprise de votre organisation ou au thème de l'événement.

1. Accédez au site de l'événement et choisissez «Look & Feel»
  2. cliquer sur
  3. Une fenêtre contextuelle s'ouvrira
    • Sélectionnez l'une des polices Google les plus populaires
    • Cliquez sur le bouton "Accéder au site Web des polices Google"
      • Trouvez la police souhaitée
      • Sélectionnez le nom de la police et copiez-le (CTRL + C)
      • Collez le nom de la police choisie dans le champ à «Étape 2» (CTRL + V)
      • cliquer sur-ERR:REF-NOT-FOUND-
  4. Cliquez sur le bouton 'Fermer'

Handige tip!
Niet alle lettertypes zijn beschikbaar in Google Fonts. Via een zoekopdracht op Google vind je voor vrijwel alle lettertypes een (bijna) identiek alternatief.

Goed om te weten!
De lettergrootte is standaard en kan niet worden aangepast.

Handige tip!
Pas de tekstkleur van kopteksten en hyperlinks aan via de kleurinstellingen bij 'Look & Feel'. Tekst op de webpagina is altijd zwart en de tekstkleur van pagina's in het navigatiemenu, tekstblokken, buttons en de footer wordt automatisch gegenereerd op basis van de achtergrondkleur. Hierdoor ben je er zeker van dat deze tekst duidelijk leesbaar is voor bezoekers.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 1 janvier 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.