Niet alle functionaliteiten zijn standaard geactiveerd in Halito!. Wil je jouw account uitbreiden met de mogelijkheid limieten in te stellen op onderdelen, neem dan contact op via support@halito.com.

Organisez-vous un événement avec plusieurs sessions? Fixez ensuite une limite au nombre d'invités pouvant s'inscrire à chaque session.

Goed om te weten!
Het formulierveld op basis waarvan het limiet (of: de limieten) berekend moeten worden, moet eerst worden aangemaakt. Dit formulierveld moet een keuzelijst of radioknop zijn.

1. Accédez à Inviter> Formulaire d'inscription> Limites> Limites sur les pièces
  2. Cliquez sur le bouton 'Ajouter'
  3. Entrez une description interne et le nombre de places disponibles
  4. Sélectionnez quand calculer le nombre de places disponibles pour cette pièce
  5. Indiquez si le nombre de places disponibles doit être indiqué dans le formulaire d'inscription et / ou si vous souhaitez bloquer le choix une fois la limite atteinte
  6. En fonction du ou des champs du formulaire, le nombre de places disponibles pour cette partie devrait diminuer
  7. Cliquez sur le bouton «Sauvegarder»

Handige tip!
Op het moment dat de bezoeker klikt op de bevestigingsbutton wordt gecontroleerd of het limiet al dan niet is bereikt. Mocht het limiet zijn bereikt wordt een melding weergegeven. Stel deze melding in, zodat de tekst aansluit bij de tone-of-voice van jouw event communicatie.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 1 janvier 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.