Deze functionaliteit is beschikbaar voor Owners, Managers en Coördinatoren. Neem eventueel contact op met een collega met de juiste rechten. Wij kunnen jouw rechten niet aanpassen.

Si vous organisez un événement récurrent, comme une journée familiale annuelle, vous pouvez copier le site de l'événement de l'édition précédente. De nombreuses informations sont ensuite reprises afin que vous ayez installé le site de l'événement en peu de temps.

1. Trouvez (dans l'onglet 'Archive du site événementiel') le site événementiel que vous souhaitez copier
  2. Cliquez sur l'icone
  3. Entrez les informations dans la fenêtre contextuelle
  4. Cliquez sur le bouton «Enregistrer et fermer»
  5. Vous serez redirigé directement vers le backend du nouveau site événementiel

Handige tip!
Een duidelijke domeinnaam is belangrijk. Bij het kopiëren van een eventsite is een goede link kiezen weleens moeilijk omdat die mogelijk al in gebruik is. De volgende tips helpen je hierbij:

Goed om te weten!
Kopieer je een eventsite, dan wordt de taal (of de talen) van de initiële eventsite overgenomen. Het is niet mogelijk bij de gekopieerde eventsite de standaardtaal te wijzigen of nieuwe talen toe te voegen.

Handige tip!
In plaats van het kopiëren van een eventsite kan het ook handig zijn om gebruik te maken van templates. Veelgebruikte pagina's en e-mailcampagnes voeg je op die manier snel toe aan jouw eventsite.

Goed om te weten!
Bij het kopiëren van een eventsite wordt niet alle inhoud gekopieerd.

Être copié:

• Langue (ou langues)
    • Look & Feel
    • Pages
    • Champs dans le formulaire d'inscription

Ne pas copier:

Réinitialiser:

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 1 janvier 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.