Niet alle functionaliteiten zijn standaard geactiveerd in Halito!. Wil je jouw account uitbreiden met de betaalmodule, neem dan contact op via support@halito.com.

Si vous organisez un événement où les invités peuvent payer en ligne et si vous utilisez MultiSafepay pour cela, deux données doivent être configurées pour permettre la communication entre Halito! et établir MultiSafepay. Les données dont vous avez besoin sont:

1. URL de base: le nom de domaine du site de l'événement
  2. URL de notification: https://api.halito.com

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 1 janvier 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.