1. Téléchargez les fichiers dans la galerie multimédia
  2. Accédez à Informer> Pages ou Informer> Campagnes
  3. Modifiez la page / campagne à laquelle vous souhaitez ajouter l'image en cliquant sur l'icône ou créez une nouvelle page / campagne
  4. Placez le curseur à l'endroit où l'image doit être affichée
  5. Dans l'éditeur, allez dans 'Insérer'> 'Image'
  6. Cliquez sur l'icône dans la fenêtre contextuelle
  7. Cliquez sur le nom de l'image que vous souhaitez utiliser
  8. Si nécessaire, redimensionnez l'image
  9. Cliquez sur le bouton «OK»
  10. Cliquez sur le bouton «Enregistrer et fermer»

Handige tip!
Stel bij het formaat van de afbeelding een breedte van 100% in, laat de hoogte leeg en selecteer de optie 'Verhoudingen behouden'. Hierdoor wordt de afbeelding correct getoond op mobiele devices. Plaats je een afbeelding in een e-mailcampagne is dit niet nodig. De afbeelding wordt dan automatisch correct getoond op mobiele devices.

Goed om te weten!
Stel bij het formaat van afbeeldingen een breedte van maximaal 560 pixels in wanneer je de afbeelding plaatst in een e-mailcampagne.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 1 janvier 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.