1. Accédez au site de l'événement et choisissez «Look & fee
  2. Allez dans «Ajouter du contenu à la mise en page»
  3. Cliquez sous «Bannière du site Web»
  4. Sélectionnez le fichier sur votre PC ou ordinateur portable dans la fenêtre contextuelle et cliquez sur le bouton «Ouvrir»
  5. Cliquez sur le bouton «Enregistrer et fermer»

Handige tip!
Om een bestand succesvol te uploaden houd je rekening met de volgende voorwaarden:
    • Le fichier doit avoir exactement 1000 pixels de large, la hauteur est libre mais au moins 150 pixels
    • Utilisez un fichier .jpg
    • N'utilisez pas de caractères spéciaux dans le nom de fichier

Handige tip!
Het is mogelijk meerdere beelden te uploaden (max. 5). Deze beelden wisselen elkaar automatisch af op de eventsite. Gebruik in dit geval beelden met een hoogte van exact 200 pixels.

Goed om te weten!
Heb je een meertalige eventsite, upload dan per taal een headerbeeld.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 1 janvier 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.