Deze functionaliteit is beschikbaar voor Owners, Managers en Coördinatoren. Neem eventueel contact op met een collega met de juiste rechten. Wij kunnen jouw rechten niet aanpassen.

1. Accédez à la page de présentation des sites d'événements actifs
  2. Cliquez sur le bouton 'Ajouter'
  3. Entrez les informations demandées
    • Entrez un nom de domaine
    • Sélectionnez la ou les langues disponibles et sélectionnez une langue comme langue par défaut. Il s'agit de la langue dans laquelle le site de l'événement est affiché lorsqu'il est ouvert avec une URL dans laquelle la langue n'est pas spécifiée. Les visiteurs peuvent changer la langue en fonction du sandwich linguistique.
  4. Cliquez sur le bouton «Enregistrer et fermer»

Handige tip!
Een duidelijke domeinnaam is belangrijk. De volgende tips helpen bij het kiezen van een goede link:

Goed om te weten!
Nadat een eventsite is aangemaakt is het niet mogelijk extra talen te activeren. Denk dus goed na in welke taal/talen je de event communicatie opzet.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 1 janvier 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.