Niet alle functionaliteiten zijn standaard geactiveerd in Halito!. Wil je jouw account uitbreiden met de betaalmodule, neem dan contact op via support@halito.com.

Les factures sont collectées dans un carnet de factures. Vous pouvez ajouter un nouveau carnet de factures par site d'événement ou utiliser un carnet de factures pour plusieurs événements.

Ajouter un nouveau carnet de factures

1. Allez dans S'inscrire> Factures
  2. Cliquez sur le bouton 'Ajouter'
  3. Entrez les informations demandées
  4. Cliquez sur le bouton «Enregistrer et fermer»

Lier un carnet de factures au formulaire d'inscription

1. Accédez à Inviter> Formulaire d'inscription> Configuration> Paramètres
  2. Sélectionnez le carnet de factures souhaité sous Carnet de factures
  3. Entrez une référence si nécessaire, qui sera indiquée sur chaque facture
  4. Cliquez sur le bouton «Sauvegarder»

Handige tip!
In plaats van steeds een nieuw factuurboek te gebruiken is het ook mogelijk een (test-)factuurboek over meerdere events heen te gebruiken:
    1. Allez dans S'inscrire> Factures
    2. Cliquez sur le bouton "Lier le carnet de factures"
    3. Cliquez sur le carnet de factures que vous souhaitez utiliser
    4. Lier le carnet de factures au formulaire d'inscription

Handige tip!
Testen is ontzettend belangrijk, zeker bij een betalend event. Maak een test-factuurboek aan en koppel dat aan het registratieformulier in de testfase. Voeg een definitief factuurboek toe en koppel dat aan het registratieformulier vlak voordat je de uitnodiging verzend.

Goed om te weten!
Zijn er geen (credit)facturen gegenereerd, dan is het mogelijk de instellingen van het factuurboek aan te passen. Dit kan niet meer zodra (credit)facturen zijn aangemaakt. In dat geval moet een nieuw factuurboek worden aangemaakt.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 1 janvier 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.