1. Allez à S'inscrire> Liste des invités
  2. Cliquez sur le bouton 'Ajouter'
  3. Remplissez les champs du formulaire. Les champs «Langue», «Répondre», «Se désabonner des e-mails» et «Adresse e-mail» sont obligatoires
  4. Cliquez sur le bouton «Enregistrer et fermer»

Handige tip!
Wanneer je meerdere gasten wilt toevoegen is het makkelijker een gastenlijst te importeren.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 1 janvier 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.