1. Tapez le texte ou insérez l'image à laquelle vous souhaitez lier le lien
  2. Sélectionnez le texte ou l'image
  3. Dans l'éditeur, allez sur 'Insérer' puis choisissez 'Lien'
  4. Une fenêtre contextuelle s'ouvrira
    • Entrez le nom de domaine à l'URL
    • Cliquez pour référencer une page sur le site de l'événement ou un fichier dans la galerie multimédia
  5. Cliquez sur le bouton «OK»

Handige tip!
Maak je een hyperlink naar een externe website, kies dan bij 'Doel' voor 'Nieuw venster'. De website wordt geopend in een nieuw tabblad in de browser, zodat men op je eventsite blijft en zich makkelijk kan aanmelden.

Handige tip!
Je kan niet alleen een link maken naar een externe website, pagina op de eventsite of document, maar denk ook eens aan de volgende mogelijkheden:

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 1 janvier 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.