Deze functionaliteit is beschikbaar voor Owners, Managers en Coördinatoren. Neem eventueel contact op met een collega met de juiste rechten. Wij kunnen jouw rechten niet aanpassen.

Il n'est pas possible de supprimer un site événementiel. Cependant, vous pouvez archiver manuellement un site d'événements lorsque l'événement a eu lieu ou lorsqu'il a été créé de manière incorrecte. Un site événementiel archivé peut toujours être consulté et copié. Vous pouvez archiver un site événementiel comme suit:

1. Accédez à l'aperçu de tous les sites d'événements actifs
  2. Pour le site de l'événement que vous souhaitez archiver, cliquez sur
  3. Confirmez votre action en cliquant sur le bouton «Archiver» dans la fenêtre contextuelle

Handige tip!
Pas de domeinnaam aan voordat je een eventsite archiveert.

Goed om te weten!
Twee weken nadat een eventsite is gearchiveerd worden automatisch alle persoonsgegevens verwijderd. Het gaat om de gastenlijst, logs van e-mailcampagnes en factuurgegevens. Exporteer deze gegevens eventueel.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 3 juin 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.