Deze functionaliteit is beschikbaar voor Owners en Managers. Neem eventueel contact op met een collega met de juiste rechten. Wij kunnen jouw rechten niet aanpassen.

1. Dans votre compte Halito!, Cliquez sur «Paramètres» puis sur l'onglet «Utilisateurs»
  2. Cliquez sur le bouton 'Ajouter'
  3. Entrez l'adresse e-mail et la langue de l'utilisateur
  4. Dans «Droits d'utilisateur», vous choisissez «Coordinateur»
  5. Dans «Accès», vous choisissez «Actif»
  6. Cliquez sur le bouton «Enregistrer et fermer»

Handige tip!
Ook kunnen de rechten van een bestaande gebruiker worden gewijzigd naar Coördinator.

Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 3 juin 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.