Til jouw event communicatie naar een hoger niveau
Niet alle functionaliteiten zijn standaard geactiveerd in Halito!. Wil je jouw account uitbreiden met de mogelijkheid statistieken te meten, neem dan contact op via support@halito.com.

You want insight into the visitor behavior of your event site and base yourself on clear statistics. This information helps you to optimize your event site and online marketing campaigns. By default, no statistics are measured. We offer the possibility to set measurement codes of:

  • Google Analytics
  • Facebook Pixel
  • LinkedIn Ads

 

Handige tip!
Statistieken worden pas gemeten vanaf het moment dat de meetcode is ingesteld. We adviseren daarom alvast statistieken te gaan meten zodat je op een later moment aan de slag kan met de beschikbare data.

 

Measure statistics at a new event site

  1. Create a new event site
  2. Enter the measurement code (s) that are requested
  3. Click on the button 'Save and close'

 

Measure statistics at an existing event site

  1. In the overview of active event sites, click for the event site whose measurement codes you want to set
  2. Enter the measurement codess
  3. Click on the button "Save and close"

 

Handige tip!
Het interpreteren van statistieken en er concreet mee aan de slag gaan vraagt om specifieke expertise. De volgende cursussen helpen je hiermee op weg:


Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 1 January 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.