Voor deze stappen heb je bepaalde gebruikersrechten nodig
Deze functionaliteit is beschikbaar voor Owners, Managers en Coördinatoren. Neem eventueel contact op met een collega met de juiste rechten. Wij kunnen jouw rechten niet aanpassen.

If you organize a recurring event, such as an annual family day, you can copy the event site from the previous edition. A lot of information is then taken over so that you have set up the event site in a short time.

 1. Find (in the tab 'Event site archive') the event site you want to copy
 2. Click on the icon
 3. Enter the information in the popup window
 4. Click on the button 'Save and close'
 5. You will be forwarded directly to the backend of the new event site

 

Handige tip!
Een duidelijke domeinnaam is belangrijk. Bij het kopiëren van een eventsite is een goede link kiezen weleens moeilijk omdat die mogelijk al in gebruik is. De volgende tips helpen je hierbij:

 

Goed om te weten!
Kopieer je een eventsite, dan wordt de taal (of de talen) van de initiële eventsite overgenomen. Het is niet mogelijk bij de gekopieerde eventsite de standaardtaal te wijzigen of nieuwe talen toe te voegen.

 

Handige tip!
In plaats van het kopiëren van een eventsite kan het ook handig zijn om gebruik te maken van templates. Veelgebruikte pagina's en e-mailcampagnes voeg je op die manier snel toe aan jouw eventsite.

 

Goed om te weten!
Bij het kopiëren van een eventsite wordt niet alle inhoud gekopieerd.

Be copied:

  • Language (or languages)
  • Look & Feel
  • Pages
  • Fields in the registration form

Not to be copied:

Reset:


Kom je er toch niet helemaal uit? Melissa helpt je graag verder via +32 33614801 of support@halito.com.

Dit help-artikel is het laatst aangepast op 1 January 2020. Door de constante ontwikkeling van Halito! kan het voorkomen dat de uitleg niet exact overeenkomt met de realiteit. Laat het ons gerust even weten als dit help-artikel niet correct is, zodat we het kunnen aanpassen.